السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
كيفكم اليوم ..إن شاء الله كلكم بخير :)
اليوم التدوينة من المطبخ ..بتكون عن الجمبري المشوي.
المقادير:
جمبري منظف حوالي كيلو.
للتتبيلة:(2 م صويا صوص+2م زيت زيتون +2م صلصة طماطم+1م ص بابريكا + 1م ص بهارات الأسماك + ربع م ص فلفل أبيض +1 م ص كمون +1م ص بودرة بصل + 1م ص بودرة ثوم + ربع م ص بودرة كاري + ليمونة أو خل +ملح).
(فلفل أخضر + طماطم + بصل ) مقطعين مكعبات.
أعواد شواء.
الطريقة:
نخلط الجمبري مع التتبلية.
ونتركه على جنب لمدة ساعة تقريبا.
نصف الجمبري والفلفل الأخضر والبصل والطماطم في أعواد الشواء .
وتشوى .
وبالعافية عليكم
ملاحظات:
*م =ملعقة ..م ص= ملعقة صغيرة.
* من الممكن الاستغناء عن جميع البهارات والاكتفاء ببهارات الاسماك أو اختيار البهارات اللي تحبونها.
*من الممكن وضع عصير ليمونة + شوية خل مع بعض.
في امان الله
تعليقات
إرسال تعليق